Menu

user_mobilelogo

Agenda

agendanieuw 

Terugblik

IMG 7292 002kiosk new

 Terugblik.....

Ja, de terugblik van onze openbare optredens gaat terug tot 23 februari 2020.

 Door de gebeurtenissen met de COVID-19 pandemie is het  een hele tijd geleden dat we een optreden hebben verzorgd dus zat er een terugblik ook niet in.. We zijn op 6 oktober 2021 weer begonnen met de twee wekelijkse repetities. Als we de keeltjes weer wat hebben aangescherpt gaan we kijken of en wat voor optredens nog kunnen en waar we zin in hebben. Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Terugblik optredens van ons koor.

 

Carnavalsmis 23 februari 2020

Zoals elk jaar zongen we nu ook weer in de Carnavalsmis, de kerkdienst georganiseerd door Kansplus met in het middelpunt Prinses Maja en Prins Joris van de raad van 11

We werden begeleid door Onzen Erik Potters en zijn muziek.

IMG 3128

 

 

 

Het was volle bak: zondag 20 oktober 2019 in Den Boogaard. Agge Mar Weg Bent organiseerde samen met de Molenzangers en Jeremiade weer een gezellige middag. Het repertoire was boeiend en de meeste nummers werden enthousiast meegezongen. We kijken terug op een geslaagde middag.

 AMWB

Korenfestival 2019 georganiseerd door de Molenzangers

We kijken terug op een prachtige dag waarbij de weergoden ons goed gezind waren. De organisatie was wederom prima in orde en we waren ook erg blij met de mooie locaties die ons toegewezen waren.

Molenzangers, onze hartelijke dank dat we erbij mochten zijn, we hebben genoten.

Meer foto's van ons optreden staan in het fotoalbum.

Korenfestival 2019 02

 

         Optreden in verzorgingscentrum de Eikelaar. 10 mei 2019

Eikelaar 5

Vrijdagmiddag 10 mei waren we te gast in de Eikelaar in Udenhout en werden we gastvrij onthaald, de koffie stond klaar.

De bewoners hebben genoten en zongen uit volle borst mee, er werd zelfs gedanst.

Het was een hele gezellige middag en wij bedanken de Eikelaar voor hun gastvrijheid. Tot een volgende keer!

 

 

 Koningsavond 16 april 2019

Koningsavond 3

 

Wat een feest op het bomvolle Lindenplein. Meezingen met Oisterwijk Zingt.

 

 

 Carnavalsmis 3 maart 2019

Carnavalsmis 3 3 2019

                             

                    

 zondag met carnaval zingen wij al een aantal jaren om 11.00 uur de carnavalsmis in de Petrusbandenkerk in Oisterwijk. Deze viering wordt georganiseerd door KansPlus Oisterwijk en omstreken. Hier komt alles samen wat met carnaval te maken heeft: Prins Carnaval Nilles 1, het boerenbruidspaar en dit jaar Prinses Erna en Prins Martijn met hun eigen Raad van 11.

  

 

 Kerstviering van de VSO in Tiliander 18-12-2018

Kerstviering Tiliander VSO 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  We hebben genoten van de gezellige middag in Tiliander waar we gezongen hebben voor leden van de VSO. We mochten de Kerstviering muzikaal verzorgen. En wat is het fijn, om samen met een volle zaal enthousiaste mensen, te zingen. Ook wij werden verwend met een hapje en een drankje en danken bij deze de organisatie die velen een paar mooie uren bezorgde.

 

 

 

 21-10-2018 Herfstconcert in den Boogaard in Moergestel

Herfstconcert 21 10 2018

 

 

 

ZING MEE, was het thema van ons herfstconcert in den Boogaard. Nu, dat hebben de aanwezigen ook gedaan. Met behulp van de PowerPoint werden de teksten op een groot scherm geprojecteerd en werd er uit volle borst meegezongen. 

Maike, de dirigent, was als vanouds de grote inspirator van het optreden waarvoor we zo lang met veel enthousiasme hadden gerepeteerd.

De toehoorders kenden ook veel liedjes van vroeger en hadden de teksten helemaal niet nodig.

Wij vinden het altijd een genoegen om voor zo'n volle zaal te zingen en kijken er naar uit om dat een volgende keer weer te doen.

 

28-9-2018 Prisma Biezenmortel

2 Prisma 28 9 2018Wat een blije gezichten en een feestelijke stemming tijdens ons optreden bij Prisma. Veel bewoners kenden de teksten uit het hoofd en de dirigent van hun eigen koor "de Zonnestraaltjes" verbaasde ons met zijn vakmanschap. Wij hebben een mooie middag beleefd en danken de bewoners en hun leiding voor hun gastvrijheid. 

  

 

 Zondag 10 juni 2018 Vlijmen korenmiddag Krakende Noten.

Vol goede moed togen wij met ongeveer 30 personen naar Vlijmen voor een gezellige zang middag bij de Krakende Noten. Daarbij was als gastkoor – naast Jeremiade - ook uitgenodigd: het Bossche Meezingkoor “Enjoy” dat een fraai Engelstalig repertoire zong met geluidsband. Wij hebben genoten van deze zomerse middag die succesvol is verlopen. We komen hier graag nog eens terug. Krakende Noten bedankt voor jullie uitnodiging. 


Vlijmen klein

  

 

 

 

  

  21 mei 2018 Pinksterfestival op het bordes van Tiliander

Gerda slotzang

 

"Op een mooie Pinksterdag"....het was het lied waar we mee begonnen tijdens ons optreden en het was een dag met een stralende zon, ook dat lied werd bezongen want: "alles ziet er anders uit als de zon schijnt".

We kregen gezelschap van de koren Ratjetoe en de Kruikenzangers waarmee we als samenzang toepasselijk het lied kozen "we'll meet again". Dat gaan we zeker doen; we kijken er met een voldaan gevoel op terug.

 

 

 

 

 

 

                                       Zondag 22 april 2018  Benefietoptreden voor ALS in den Domp in Haaren


ALS totaal

Benefiet optreden den Domp 2

Er traden deze middag 4 koren op te weten: Perpleks en Andantino uit Udenhout, Vocalis uit Haaren en Jeremiade uit Oisterwijk. Deze middag werd gehouden ten bate van het A.LS. fonds. A.L.S. is een spierziekte, waar Jolanda v.d. Avoird ook aan leed. Helaas is zij daar afgelopen week aan overleden op 46-jarige leeftijd. Zij was samen met haar man lid van Vocalis. Toch wilde zij dat deze middag doorgang zou vinden, om die nare ziekte de wereld uit te helpen. Er werd dus gecollecteerd ten bate van het A.L.S.- fonds.

De drie eerstgenoemde koren waren Popkoren met een Engelstalig repertoire. Het knappe van deze koren was dat alle liederen uit het hoofd werden gezongen en dat de choreografie ook klopte.

Wij hebben genoten van deze middag, vooral ook om te kijken naar de andere koren. 

 

 

 

Dinsdag 17 april 2018 Zorgcentrum Stanislaus Moergestel

Stanislaus 1De laatste keer dat wij in het zorgcentrum Stanislaus gezongen hebben was in juni 2015  We waren al twee keer eerder te gast bij dit zorgcentrum. Toch blijft het steeds een feest der herkenning, zeker voor het publiek, om met ons mee te zingen. De reacties uit de zaal logen er niet om toen werd opgemerkt dat iedereen een hartje van Goud heeft. Hier komen we graag terug. Stanislaus bedankt voor de gastvrijheid.

 

 

 

 

 

Vrijdag 16 maart 2018: Optreden bij Thebe/De Vloet in Oisterwijk

optreden de Vloed IMG 9993Altijd leuk om voor ouderen in een zorgcentrum te zingen. We waren met ongeveer 40 personen. We werden hartelijk ontvangen en in de pauze getrakteerd op een appelflap.  De aanwezigen hebben goed meegezongen en zij hebben net als wij, genoten van dit optreden. Wij komen hier graag terug.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

X

Right Click

No right click